Afhaalfolder 2021 !
Op zoek naar heerlijke gerechten om af te halen?
In onze folder kunnen jullie heerlijke hapjes, tapas, voor of hoofdgerechten vinden die bij ons verkrijgbaar zijn.
Gelieve steeds uw bestelling door te geven
2 werkdagen voor afhaling.
Bestellingen voor Valentijn 4 werkdagen
op voorhand doorgeven.
Bekijk onze feestfolder hier en we zien jullie
graag in onze winkel!
Download HIER alvast ons bestelformulier!
Smakelijke groeten!
Vicky en Wim.
Los te koop, per gewicht:
Grijze garnalen ongepeld • Gemarineerde bocquerones (top ansjovis)
Gemarineerde ansjovis met olijf • Zongedroogde tomaat • gerookte ansjovis Baby inktvis met look en peterselie • Olijven • Gemarineerde artisjok
Haringhapje in dille • haringhapje curry • krabbenpootjes gemarineerd in look Mini rode pepers gevuld met ricotta • gemarineerde sardines met basilicum
Mooi opgemaakte tapasplank (voor 2 personen) € 12,50/p.p
Plateau De Weerelt * € 39/p.p
Rijkelijk gevarieerde visplateau met kreeft, tomaat garnaal, maatjes,
gekookte krabbenpoot, gerookte vissen, groenten en sausjes,
Alles mooi gedecoreerd. Kant en klaar en ruim voldoende.
Plateau zeevruchten * € 46/p.p
1 gekookte halve kreeft, 2 platte oesters, 2 krabpoten, 2 langoustines,
3 gekookte gamba’s, ongepelde grijze garnaal, wulken, scheermessen,
2 scampi, alikruiken en sausjes
Alles mooi gedecoreerd. Kant en klaar en ruim voldoende.
Fondu schotel * € 22/p.p
6 verschillende vissoorten, scampi, St. Jacobsvruchten
3 sausjes, visbouillon met groenten
Vis teppanyaki / steengril * € 22/p.p
6 verschillende vissoorten, scampi, Sint Jacobsvruchten
3 sausjes, kruidenolie
Zalm belle vue * € 20/p.p
Mooi stuk gepocheerde zalmfilet afgewerkt met gekookte scampi, gepelde garnalen, en Franse bouquet garnalen, gekookt eitje, tomaat, komkommer,
sla, mayonaise en cocktailsaus
Visplateau “De luxe” * € 29/p.p
Ruim assortiment van gerookte vissen (zalm, paling, forel, heilbot, makreel, sprot en gerookte ansjovis) aangevuld met gekookt eitje, tonijnsla, gekookte scampi, sausjes en sla
*Onze feestelijke visschotels zijn te verkrijgen vanaf 2 personen.
Wijntip voor uw visschotel: Prisma Pecorino €11/st
KOUD
Zalmbonbon € 2,50/st
Sushi per 10 stuks met soyasaus € 14,00/set
Zeeuwse platte oester °°°° (losgestoken) € 2,60/st
Gegrilde tonijn mi-cuit met siroop van limoen en porto € 3,20/st
Parelpasta met gerookte zalm en limoen € 2,40/st
Tartaar van verse zalm met bieslook en zure room € 3,20/st
Filet van gerookte paling, truffel – basilicum mayonaise peultjes € 3,20/st
Mousse van bloemkool met gepelde grijze garnaaltjes € 3,30/st
Gerookte heilbotfilet met crème van erwtjes, gemarineerde kerstomaat € 3,20 / st
Palletje van 5 koude hapjes (keuze van de chef) € 13,00/set
WARM
Kleine garnaalkroketjes € 1,40/st
Kleine kaaskroketjes € 1,40/st
Mini Cheeseburger € 2,20/st
Mini burger met gerookte zalm € 2,20/st
Mini soesje escargot en kruidenboter € 2,00/st
Gegratineerde oester € 2,80/st
Risotto met paddenstoelen, Parmezaan en scampi € 3,00/st
Escargots met kruidenboter (12 stuks) € 6,00/set
Mini pizza bolognaise € 2,00/st
Ravioli gevuld met geitenkaas, zachte tomatensaus € 2,80/st
Bladerdeeghapje met Noordzeegarnaal € 2,20/st
Bladerdeeghapje gevuld met kaassoufflé € 2,20/st
Deeghapje gevuld met tomaat tartaar en basilicum € 2,00/st
Bladerdeeghapje met gerookte zalm € 2,80/st
Ravioli met rivierkreeftjes, kreeftensausje € 3,00/st
St. Jacobsvrucht in basilicumroom € 3,00/st
Palletje van 5 warme hapjes (keuze van de chef) € 13,00/set
Wijntip voor bij uw aperitiefhapjes: Grimau cava €12/st
Rijkelijk gevulde vissoep € 9,00/liter
Kreeftensoep € 14,00/liter
Tomatenroomsoep met balletjes € 6,50/ liter
Broccolisoep € 6,50/ liter
Verse visbouillon (als basis te gebruiken) € 4,00/ liter
KOUD
Tomaat gevuld met grijze garnaal, garnituur en saus € 11/st
Canadese halve Kreeft belle vue € 21/p.p
Sushi schotel voor 2 personen (40 stuks) € 50/plateau
Tartaar van St. Jacobsvruchten, appel, selder en anijs € 14/p.p
Vitello Tonato € 12/p.p
Carpaccio van runds, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes € 12/p.p
Carpaccio van zalm met limoen € 12/p.p
Noors vissersbord: (Gerookte) zalm, paling, forel & heilbot
mierikswortelsaus, gesnipperde ui en peterselie € 14/p.p
Sashimi van zalm en tonijn, Oosterse garnituren en sausjes € 16/p.p
Voorgerecht pallet: tataki zalm, tomaat garnaal, tataki tonijn,
parelgerst met limoen en dillesaus
€ 12/p.p
WARM
Paling in’t groen (portie van +/- 350 gr.) € 15/p.p
Garnaalkroketten (huisgemaakt) € 3,40/st
Kaaskroketten (huisgemaakt) € 2,70/st
Quiche met rivierkreeftjes € 9,25/st
Quiche vegetarisch € 9.25/st
Quiche met zalm en prei € 9.25/st
Quiche met St. Jacobsvruchten € 9.25/st
Risotto met zeevruchten € 12/p.p
Scampi pannetje: pasta en scampi (5 st)
met zachte curry en groenten
€ 12/p.p
Gegratineerde visschelp € 9/st
Halve Canadese kreeft armoricaine
(romige kreeftensaus met tomaat, kervel en dragon) € 26/p.p
Halve Canadese kreeft Thermidor
(gevuld met champignons en romige kaassaus) € 26/p.p
Halve Canadese kreeft met witte wijnsaus (groene asperge en broccoli) € 26/p.p
Sint-Jacobspannetje in roomsaus met groenten en bladerdeeg € 12/p.p
Canadese hele Kreeft belle vue 700 gr (koude bereiding) € 43/ p.p
Canadese kreeft armoricaine, aardappel gratin (warme bereiding)
(romige kreeftensaus met tomaat, kervel en dragon)
€ 46/ p.p
Canadese kreeft Thermidor, aardappeltorentjes (warme bereiding) € 46/ p.p
(gevuld met champignons en romige kaassaus)
Canadese kreeft met romige Chablissaus (warme bereiding)
groene asperges en broccoli, aardappelgratin
€ 46/p.p
Hele Langoustestaart (300 gr) met kruidenboter,
tomaat uit de oven, geplette aardappel met prei
€ 42/ p.p
Noordzee vispannetje met aardappelpuree
(5 soorten vis, garnalen, fijne groenten, roomsaus, kaas)
€ 17/p.p
Paella, de eeuwige klassieker met vis en kip, zoals het hoort € 18/p.p
Rijkelijke bouillabaise, rouille, toast
(gevuld met stukken vis, groenten, gamba’, scampi en rivierkreeftjes)
€ 18/p.p
Filet van pladijs gevuld met verse zalm, champagnesaus,
broccoli en jonge worteltjes, gebakken krielaardappeltjes
€ 21/p.p
Vol au vent van vis: kabeljauw, St. Jacobsvruchten
en mosselen, aardappeltorentjes
€ 21/p.p
Normandische tongrolletjes, garnaal, champignon,
witte wijnsaus, mosseltjes, aardappeltorentjes
€ 24/p.p
Filet van zeeduivel, vissausje met rozemarijn, geplette aardappel
met olijfolie, groente torentjes met courget, aubergines en tomaat € 23/p.p
Zeebaarsfilet op de vel gebakken en opgevuld met zeekraal,
gekonfijte knolselder en brocolini, sausje van zoete puntpaprika,
aardappelpuree met tijm en peterselie € 24/p.p
Gelieve steeds uw bestelling door te geven 2 dagen voor afhaling.
Dagverse vis altijd beschikbaar in de winkel al naargelang de aanvoer. Het is aan te raden om Uw verse vis ook op voorhand te bestellen, zo kunnen we al veel bestellingen klaarmaken en gaat het afhalen ook veel vlotter. We geven graag raad over keuze van vis, met of zonder vel en filet of heel. We noteren zorgvuldig zodat alles klaar ligt zoals U het wenst.
Warandestraat 17
2300 Turnhout
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10u00-17u00
Woensdag: 10u00 - 17u00
Donderdag: 10u00 - 17u00
Vrijdag: 10u00 - 17u00
Zaterdag: 9u00 - 16u00
Zondag: Gesloten
Volg ons!