DeWeerelt

Feestfolder 2020-2021 !


Buiten dalen de temperaturen en valt de avond weer wat sneller, tijd dus om het binnen extra gezellig te maken en te genieten van momenten met vrienden en geliefden.

Wij helpen u graag om deze mooie feestperiode extra smakelijk te maken met wederom een heerlijk aanbod van de beste feestklassiekers tot de uniekste desserten.  

Bekijk onze feestfolder hier en we zien jullie
graag  in onze winkel!

Download HIER alvast ons bestelformulier! 

Smakelijke feestgroeten!

Vicky en Wim.

Feestfolder 2020-2021

Tapas, visschotels, aperitiefhapjes en soepen

Los te koop, per gewicht:

Grijze garnalen ongepeld • Gemarineerde bocquerones (top ansjovis)
Gemarineerde ansjovis met olijf • Zongedroogde tomaat • gerookte ansjovis Baby inktvis met look en peterselie • Olijven • Gemarineerde artisjok
Haringhapje in dille • haringhapje curry • krabbenpootjes gemarineerd in look Mini rode pepers gevuld met ricotta • gemarineerde sardines met basilicum

Mooi opgemaakte tapasplank (voor 2 personen)     € 12,50/p.p

Plateau De Weerelt *      € 39/p.p

Rijkelijk gevarieerde visplateau met kreeft, tomaat garnaal, maatjes,
gekookte krabbenpoot, gerookte vissen, groenten en sausjes,
Alles mooi gedecoreerd. Kant en klaar en ruim voldoende.


Plateau zeevruchten *      € 46/p.p

1 gekookte halve kreeft, 2 platte oesters, 2 krabpoten, 2 langoustines,
3 gekookte gamba’s, ongepelde grijze garnaal, wulken, scheermessen,
2 scampi, alikruiken en sausjes
Alles mooi gedecoreerd. Kant en klaar en ruim voldoende.


Fondu schotel *     € 22/p.p

6 verschillende vissoorten, scampi, St. Jacobsvruchten
3 sausjes, visbouillon met groenten

Vis teppanyaki / steengril *      € 22/p.p

6 verschillende vissoorten, scampi, Sint Jacobsvruchten
3 sausjes, kruidenolie


Zalm belle vue *      € 20/p.p

Mooi stuk gepocheerde zalmfilet afgewerkt met gekookte scampi, gepelde garnalen, en Franse bouquet garnalen, gekookt eitje, tomaat, komkommer,
sla, mayonaise en cocktailsaus


Visplateau “De luxe” *      € 29/p.p

Ruim assortiment van gerookte vissen (zalm, paling, forel, heilbot, makreel, sprot en gerookte ansjovis) aangevuld met gekookt eitje, tonijnsla, gekookte scampi, sausjes en sla

*Onze feestelijke visschotels zijn te verkrijgen vanaf 2 personen.

Wijntip voor uw visschotel: Prisma Pecorino €11/st

KOUD

Zalmbonbon        € 2,50/st
Sushi per 10 stuks met soyasaus        € 14,00/set
Zeeuwse platte oester °°°° (losgestoken)         € 2,60/st
Gegrilde tonijn mi-cuit met siroop van limoen en porto         € 3,20/st
Parelpasta met gerookte zalm en limoen          € 2,40/st
Tartaar van verse zalm met bieslook en zure room         € 3,20/st
Filet van gerookte paling, truffel – basilicum mayonaise peultjes         € 3,20/st
Mousse van bloemkool met gepelde grijze garnaaltjes          € 3,30/st
Gerookte heilbotfilet met crème van erwtjes, gemarineerde kerstomaat          € 3,20 / st

Palletje van 5 koude hapjes (keuze van de chef)         € 13,00/set

WARM

Kleine garnaalkroketjes          € 1,40/st
Kleine kaaskroketjes          € 1,40/st
Mini Cheeseburger         € 2,20/st
Mini burger met gerookte zalm         € 2,20/st
Mini soesje escargot en kruidenboter          € 2,00/st
Gegratineerde oester          € 2,80/st
Risotto met paddenstoelen, Parmezaan en scampi          € 3,00/st
Escargots met kruidenboter (12 stuks)         € 6,00/set
Mini pizza bolognaise         € 2,00/st
Ravioli gevuld met geitenkaas, zachte tomatensaus         € 2,80/st
Bladerdeeghapje met Noordzeegarnaal         € 2,20/st
Bladerdeeghapje gevuld met kaassoufflé          € 2,20/st
Deeghapje gevuld met tomaat tartaar en basilicum         € 2,00/st
Bladerdeeghapje met gerookte zalm         € 2,80/st
Ravioli met rivierkreeftjes, kreeftensausje          € 3,00/st
St. Jacobsvrucht in basilicumroom         € 3,00/st

Palletje van 5 warme hapjes (keuze van de chef)         € 13,00/set

Wijntip voor bij uw aperitiefhapjes: Grimau cava         €12/st 

Rijkelijk gevulde vissoep          € 9,00/liter
Kreeftensoep          € 14,00/liter
Tomatenroomsoep met balletjes          € 6,50/ liter
Broccolisoep         € 6,50/ liter
Verse visbouillon (als basis te gebruiken)          € 4,00/ liter

Voorgerechten & hoofdgerechten

KOUD

Tomaat gevuld met grijze garnaal, garnituur en saus         € 11/st
Canadese halve Kreeft belle vue          € 21/p.p
Sushi schotel voor 2 personen (40 stuks)         € 50/plateau
Tartaar van St. Jacobsvruchten, appel, selder en anijs         € 14/p.p
Vitello Tonato          € 12/p.p
Carpaccio van runds, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes         € 12/p.p
Carpaccio van zalm met limoen         € 12/p.p
Noors vissersbord: (Gerookte) zalm, paling, forel & heilbot        
mierikswortelsaus, gesnipperde ui en peterselie             € 14/p.p

Sashimi van zalm en tonijn, Oosterse garnituren en sausjes         € 16/p.p
Voorgerecht pallet: tataki zalm, tomaat garnaal, tataki tonijn,         
parelgerst met limoen en dillesaus             € 12/p.p


WARM

Paling in’t groen (portie van +/- 350 gr.)          € 15/p.p
Garnaalkroketten (huisgemaakt)         € 3,40/st
Kaaskroketten (huisgemaakt)          € 2,70/st
Quiche met rivierkreeftjes         € 9,25/st
Quiche vegetarisch          € 9.25/st
Quiche met zalm en prei          € 9.25/st
Quiche met St. Jacobsvruchten         € 9.25/st
Risotto met zeevruchten         € 12/p.p
Scampi pannetje: pasta en scampi (5 st)         
met zachte curry en groenten          € 12/p.p

Gegratineerde visschelp         € 9/st
Halve Canadese kreeft armoricaine        
(romige kreeftensaus met tomaat, kervel en dragon)   € 26/p.p

Halve Canadese kreeft Thermidor        
(gevuld met champignons en romige kaassaus)     € 26/p.p

Halve Canadese kreeft met witte wijnsaus (groene asperge en broccoli)         € 26/p.p
Sint-Jacobspannetje in roomsaus met groenten en bladerdeeg         € 12/p.p

Canadese hele Kreeft belle vue 700 gr (koude bereiding)      € 43/ p.p


Canadese kreeft armoricaine, aardappel gratin (warme bereiding)     
(romige kreeftensaus met tomaat, kervel en dragon)             € 46/ p.p


Canadese kreeft Thermidor, aardappeltorentjes (warme bereiding)     € 46/ p.p
(gevuld met champignons en romige kaassaus)


Canadese kreeft met romige Chablissaus (warme bereiding)    
groene asperges en broccoli, aardappelgratin          € 46/p.p


Hele Langoustestaart (300 gr) met kruidenboter, 
tomaat uit de oven, geplette aardappel met prei         € 42/ p.p

Noordzee vispannetje met aardappelpuree 
(5 soorten vis, garnalen, fijne groenten, roomsaus, kaas)         € 17/p.p


Paella, de eeuwige klassieker met vis en kip, zoals het hoort          € 18/p.p


Rijkelijke bouillabaise, rouille, toast 
(gevuld met stukken vis, groenten, gamba’, scampi en rivierkreeftjes)         € 18/p.p


Filet van pladijs gevuld met verse zalm, champagnesaus, 
broccoli en jonge worteltjes, gebakken krielaardappeltjes         € 21/p.p


Vol au vent van vis: kabeljauw, St. Jacobsvruchten
en mosselen, aardappeltorentjes          € 21/p.p


Normandische tongrolletjes, garnaal, champignon, 
witte wijnsaus, mosseltjes, aardappeltorentjes         € 24/p.p


Filet van zeeduivel, vissausje met rozemarijn, geplette aardappel 
met olijfolie, groente torentjes met courget, aubergines en tomaat        € 23/p.p


Zeebaarsfilet op de vel gebakken en opgevuld met zeekraal, 
gekonfijte knolselder en brocolini, sausje van zoete puntpaprika,
aardappelpuree met tijm en peterselie          € 24/p.p

Diversen & nagerechten

Bruine broodjes op basis van zonnebloem, nog even verder afbakken          € 1,3/st
Aardappelkroketten          € 0,4/st
Aardappelpuree          € 6,5/kg
Hertoginnen aardappel          € 9/kg
Gebakken krieltjes          € 9/kg
Kreeftensaus         € 8/liter
Saffraan roomsaus          € 6/liter
Witte wijnsaus          € 6/liter
Hollandaise saus          € 6/liter

Alles voor aperitief, wijnen, koffie, thee in de winkel; voor alle budgetten  

Winterdessert met chocolademousse, crème brûlée         
en speculaas mousse         € 6.5/p.p

RENDIER, chocolade vormgebak met crème van donkere  
en witte chocolade (superlekker, ook voor de kindjes)        € 6.5/p.p

Kerstmuts gevuld met een vanille crème en frambozenmousse         € 6.5/p.p 

Feeststronkje met pralinécrème        
en licht gezouten karamelmousse          € 6.5/p.p 

Vanille room ijs van de Hollebeekhoeve Merksplas          € 8,6/liter

Sommige gerechten worden meegegeven in porselein,
hiervoor vragen wij een waarborg van         € 5,0/st

Bestelformulier Feestfolder 2020-2021


Contact

De Weerelt Vis & Traiteur

Warandestraat 17
2300 Turnhout

Openingsuren Feestdagen


Vrijdag 18/12              van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 19/12           van 09.00 – 16.00 uur
Zondag 20/12             van 10.00 – 13.00 uur
Maandag 21/12           Gesloten
Dinsdag 22/12             van 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 23/12         van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 24/12       van 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 25/12               van 10.00 – 16.00 uur
Zaterdag 26/12           van 09.00 – 16.00 uur
Zondag 27/12               van 10.00 – 13.00 uur
Maandag 28/12           Gesloten
Dinsdag 29/12             van 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 30/12         van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 31/12        van 10.00 – 16.00 uur
Vrijdag 1/1                     van 11.00 – 13.00 uur
Zaterdag 2/1                 van 10.00 – 16.00 uur

Volg ons!

© Copyright 2019 De Weerelt - All Rights Reserved. BTW BE0635727904. Made by GNC