Welkom

In onze wondere Weerelt

Actie van de week
Schelvisfilet
€ 26
kg
Schelvisfilet

Nieuws

Dinsdag: Zalmdag

Gratis verse dagsoep bij aankoop van 1 kg zalm.

Onze zalmen komen uit Noorwegen, zijn van een gecontroleerde kwekerij en van hoge kwaliteit. Dus zuiver en smakelijke vis!

Schelvis: vis van de maand november

Het visvlees van schelvis is iets zachter dan dat van kabeljauw, maar zeer smakelijk en het is eveneens voor alle bereidingen geschikt. 

Schelvis heeft veel en grote schubben en wordt daarom vooral in visfilet verkocht. Schelvis is voor alle bereidingen geschikt.

Schelvis is het hele jaar door tegen een matige tot interessante prijs verkrijgbaar. Het seizoen van schelvis loopt van september tot januari.

Mosselseizoen met goudmerk van topkwaliteit

De allerbeste kwaliteit: goudmerk mosselen met een "Zeker Zeeuws" label.

Nieuwe maatjes

Het maatjes seizoen is gestart, deze haring is dit jaar super lekker met een mooi vetpercentage wat erg gezond is.  Zoals u gewend bent aan onze kwaliteit worden deze in De Weerelt uiteraard allemaal in huis met de hand gesneden.

Wat is er nu heerlijker dan een maatje met wat gesnipperde ui, ook voor de kindjes want er zitten geen graatjes meer in.

Kaviaar, goud van Turnhout

Kaviaar, de unieke Turnhoutse kaviaar, een echte topper. Op en top een Turnhouts product, overheerlijk van smaak, subtiel en verfijnd.

Steeds vers te koop in de visserie, in verschillende gewichten. Ook de prachtige geschenkbox met een 10 grams potje Gold Label, voor slechts € 20,- 

NorthSeaChefs

DE WEERELT is ondersteunend lid van de NorthSeaChefs en ondertekende hun charter.

Met het 'CATCH OF THE DAY'-gamma brengt NorthSeaChefs vis die de visser vangt. We laten ons hiervoor volledig leiden door de seizoenen, onafhankelijk van de vraag van de consument, handelaar of chef-kok. Dat betekent dat zowel onbeminde als minder bekende vissen en bijvangst, gevangen door Belgische vissers – zoals hondshaai, rode poon, pieterman, steenbolk … - de toonbank sieren.
Maak zelf je keuze uit het gevarieerde aanbod of laat je inspireren door de keuze van de visser, Seasons Favorite. Met Seasons Favorite prijst de visser een verse vis aan. Een echte seizoenstopper.
Proef wat de Noordzee jou te bieden heeft en bereid de heerlijkste gerechten. Uit respect voor de Belgische vis.

Meer nieuws

Impressies

Onze folder

Bekijk hier onze folder en bestel eenvoudig online vis
via ons bestelformulier

Contact

Warandestraat 17
2300 Turnhout

info@deweerelt.be T. +32 14 72 48 65

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9u - 18u 30
Woensdag 9u - 18u 30
Donderdag 9u - 18u 30
Vrijdag 9u - 18u 30
Zaterdag 9u - 18u 30
Zondag Gesloten

Route

De Weerelt bevindt zich in de Warandestraat 17 - 19 in Turnhout. De Weerelt ligt op 10 minuten lopen van het Turnhoutse station en op 5 minuten van de Grote Markt. Met de bus kan je Turnhout bereiken met lijnenbundel 410 vanuit Antwerpen.

Turnhout is met de wagen eenvoudig te bereiken via de E34 Antwerpen-Eindhoven, afrit 23 of 24 en dan richting centrum. Parkeren kan je in de ondergrondse betaalparking, onder de Warande. Van daaruit is het 2 minuutjes wandelen langs het Kasteel van Hertogen van Brabant.