Welkom

In onze wondere Weerelt

Actie van de week
Rode poon
€ 14
kg
Rode poon

Nieuws

Donderdag is dag van de dagschotel

Gratis een heerlijke chcocolademousse bij aankoop van een dagschotel

Feestdagen op komst?

Onze feestbrochure is in productie en zal weldra weer verschijnen. Intussen kan je nog steeds onze feestfolder gebruiken die nu nog geldig is. Je kan deze terug vinden op de website ofwel bij ons in de winkel.

Mooie en rijkelijk gevulde visplateau's, warme bereidingen of maatwerk volgens smaak en budget.

Plateau De Weerelt

Een heerlijke visschotel, rijkelijk gevuld met lekkernijen van de zee. Kreeft, tomaat garnaal, gerookte vissen, vissalade, gemarineerde vissen, garnituur en sausjes; een complete maaltijd. Spartelvers en topkwaliteit.

 

Erkend Ambacht

Een label van de overheid.

Na onderzoek en doorlichting ontvingen wij dit label. Een bevestiging dat we werken volgens de regels van het vakmanschap, bereidingen uit eigen atelier, een streekgebonden aankoopbeleid en een productie met respect voor de traditie.

Smiley

Een erkenning van het Federale Agentschap voor de voedselveiligheid (FAVV), dit geeft aan dat wij voldoen aan de hoogste norm wat betreft voedselveiligheid, traceerbaarheid en hygiene.

Kaviaar, goud van Turnhout

Kaviaar, de unieke Turnhoutse kaviaar, een echte topper. Op en top een Turnhouts product, overheerlijk van smaak, subtiel en verfijnd.

Steeds vers te koop in de visserie, in verschillende gewichten. Ook de prachtige geschenkbox met een 10 grams potje Gold Label 

Meer nieuws

Impressies

Onze folder

Bekijk hier onze folder en bestel eenvoudig online vis
via ons bestelformulier

Contact

Warandestraat 17
2300 Turnhout

info@deweerelt.be T. +32 14 72 48 65

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9u - 18u 30
Woensdag 9u - 18u 30
Donderdag 9u - 18u 30
Vrijdag 9u - 18u 30
Zaterdag 9u - 18u 30
Zondag Gesloten

Route

De Weerelt bevindt zich in de Warandestraat 17 - 19 in Turnhout. De Weerelt ligt op 10 minuten lopen van het Turnhoutse station en op 5 minuten van de Grote Markt. Met de bus kan je Turnhout bereiken met lijnenbundel 410 vanuit Antwerpen.

Turnhout is met de wagen eenvoudig te bereiken via de E34 Antwerpen-Eindhoven, afrit 23 of 24 en dan richting centrum. Parkeren kan je in de ondergrondse betaalparking, onder de Warande. Van daaruit is het 2 minuutjes wandelen langs het Kasteel van Hertogen van Brabant.